Vind un “colt de rai”,ideal pentru investitii

  • 525.000Euro
  • Publicat: 28 Ianuarie 2018
  • Modificat: 19 Iunie 2019
    • Pojorata, Suceava, Valea Putnei,Principala Nr.47
Promoveaza Premium

Vind un “COLT DE RAI” !!!
Teren intravilan si extravilan 35 000 m2, Front stradal: 94m, situat la traseul DN17/E58, in inima Bucovinei, zona cu potential turistic inalt (localitatea e Statiune turistica).Suntem la unul din “TOP10-cele mai frmoase trasee din Romania” –> Pasul Mestecanis, si la 10km de Traseul Transrarau, 5km pana la Partia de sky Mestecanis, si 20km pana la Partia de sky Rarau-Campulung Moldovenesc. Bucovina este una dintre cele mai atractive si des frecventate zone turistice din Romania.Localitatea Valea Putnei este inconjurata de muntii Rarau si Giumalau, si de paduri de conifer, care ii da localitatii un farmec anume, si peisaje deosebite in toate cele 4 anotimpuri, si indiferent de capriciile vremii.
Localitatea Valea Putnei, fiind inconjurata de munti cu padure,este foarte bine protejata de toate calamitatile naturii.
Pe teren sunt ; apoximativ 2Ha de padure cu brazi ,peste 2000 de copaci saditi anul trecut , 2 izvoare, 2 iazuri mici p-ru peste, 1 fintina forata la 193 m –care aprovizioneaza casa cu apa potabila (ideala si pentru a fi inbuteliata in scop comercial),si conducta cu cu apa de la primarie –aprovizionarea e gratis.
Casa “EXPONAT DE MUZEU” cu o bogata istorie de peste 117 ani - UNICAT in Bucovina. Casa este recent restaurata si transformata intr- o Pensiune Agroturistica de 3 margarete , care se bucura de o mare popularitate in rindul turistilor din toata lumea. Casa are sufragerie,bucatarie,4 camere duble ,1 camera cwadrupla, fiecare cu bai proprii, cazangerie (centrala pe lemne), statie de epurare .
Casa Lia are o suprafata de >>> la parter =100m2,la mansarda =74 m2
Casa mica >>> la parter = 90m2,la mansarda = 89m2 .
Locatia este superba si este la mare cautare de turisti.Casa Lia a creat deja o imagine foarte buna , si are multe rezervari cu jumate de an inainte, asa-ca afacerea merge, trebuie doar s-o dezvolti !!!!
Ne gasiti pe booking.com, Casa Lia din Valea Putnei,jud.Suceava. Avem cel mai mare raiting din zona.
Avem elaborate proiecte,cu autorizatii, pentru constructia unui SAT de VACANTA, cu Restaurant Bucovinean , cu 20 casute bucovinene, cu SPA,o mini ferma ….E posibil de accesat fonduri Europene pentru constructia acestui SAT (holiday village PUTNATHAL).
Vind URGENT, pret negociabil, de la 15euro/m2 de teren + casa 65 000 euro si + afacerea = 30 000euro. Flexibili pentru diferite variante.>>>
Daca toate impreuna >>>> NEGOCIEM !!!!!


Suprafata (M²): 35000
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Clasificare: intravilan
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari: 5505

Anunţuri asemănătoare