Vand (schimb),spatii , cladiri.,hala industriala dezafectate

  • 120.000Euro
  • Publicat: 02 Septembrie 2017
  • Modificat: 19 Septembrie 2017
    • Hunedoara, Hunedoara
Promoveaza Premium

Vand (schimb cu ap ,case, teren in orase (Timisoara,Deva ,Hunedoara,Arad...) spatii , cladiri, hala industriala dezafectate la 3 km de Hunedoara.

Este vorba de un ansamblu de cladiri compartimentate cu multe camere de la 12 mp pana la 570 mp, inclusiv beciuri, pod apartament de locuit ...etc, in suprafata totala de 1400 mp.
Toate se afla intr-o curte inchisa in suprafata de 4000 mp, situata la 3 km de Hunedoara in comuna Teliucul inferior .In curte sunt toate utilitatile -gaz ,curent trifazic (momentan intrerupt), apa si canalizare.
Este asfalt pana la portile principale iar ianga gardul din partea dreapta a curtii curge raul Cerna.
Spatiile se preteaza excelent pentru multe tipuri de activitati economice: restaurant, pensiune turistica, hala productie cu spatii de depozitare ( eventual frigorifice), fabrica, magazin. azil batrani , casa copii ....etc.
Cladirile necesita evident renovare insa se preteaza excelent pentru a atrage fonduri UE pt multe activitati economice in zona rurala chiar daca e aproape in Hunedoara.Este o zona foarte bine reprezentata din pct de vedere turistic ( lacul Cincis la 3 min ,la fel si Castelul Huniazilor ,in apropiere Manastirea Prislop...etc)
Pretul pentru intreg ansamblu este de 120000 euro neg.Tel proprietar 0762898680, suprafata utila: 1400, suprafata totala: 4000, suprafata construita: 1750
Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Gaz, Canalizare


Suprafata (M²): 1400
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: 1970-1980
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 99
Anunturi Imobiliare

Anunţuri asemănătoare