Spatiu Comercial Baciu

  • 155.000Euro
  • Publicat: 03 Iunie 2019
  • Modificat: 23 Aprilie 2019
    • Baciu, Cluj, Strada Magnoliei 37
Promoveaza Premium

Oportunitate de investitie!
Va prezentam acest spatiu cu un mare potential, format din trei domenii de activitate, si anume comercial, industrial si de productie.
Terenul avand o suprafata de 869mp, suprafata construita la parter 400mp + 320mp la etaj, a fost ingenios repartizat astfel incat ofera posibilitatea de noi investitii precum si conditiile necesare deschiderii unui restaurant cu o terasa de 60mp.
Avand frontul de 18m, va pune la dispozitie 4 posturi mecanica 72mp fiecare, 3 dintre ele fiind dotate cu canal auto, iar unul oferind posibilitatea instalarii unui elevator. Parterul cuprinde 2 posturi spalatorie auto, 2 ateliere mecanice 100mp, 1 Bar/Receptie, 2 grupuri sanitare, iar primul etaj spatiu commercial, Terasa 60mp cu panorama, 2 grupuri sanitare, 1 atelier croitorie, acesta fiind utilat cu pardoseala din poliuretanica de mare uzura.
Finisajele acestui spatiu au fost adaptate fiecarei activitati in parte, astfel incat sa respecte normele prevazute domeniului practicat, fiind autorizate si atestate.
Ca posibilitate de investitie puteti lua in calcul spatial de la etaj creat in scop commercial cu 1 terasa de 60mp, cat si cele 3 boxe cu destinatia depozit si productie.
De mentionat ar fi ca toate acestea sunt in perfecta stare de functionare, astfel incat prin inchirierea lor se incaseaza o suma lunara.
Specificam si faptul ca acest spatiu necesita in unele zone renovari, implicit si personalizarea spatiului prevazut pentru domeniile de activitate dorite.
Totodata ofera oportunitatea de dezvoltare imediata datorita pozitionarii sale, fiind amplasat in imediata vecinatate a centrului commercial din zona centrala a localitatii. Datorita zonei si pretului, aceasta investitie este una care va ofera in primul rand siguranta unei investitii foarte bune atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.
Daca acest spatiu prezinta interes pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru a programa o vizionare.


Suprafata (M²): 869
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: 2001-2010
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari: 9652

Anunţuri asemănătoare