Proprietar Vand Spatiu Industrial in Pantelimon

  • 1.200.000Euro
  • Publicat: 04 Octombrie 2018
    • Pantelimon, Ilfov, Sos. Cernica Nr.7
Promoveaza Premium

Imobil industrial (800 mp deposit dotat cu rafturi pentru sarcini paletate +500 mp birouri), amplasate pe un teren de 7540 mp, intr-o zona mixta, industriala si rezidentiala, in apropiere de soseaua de centura (400 m), cu acces direct din Soseaua Cernica (in apropiere de TUBORG si TITAN SA).
Incaperile de birou sunt mobilate si dotate cu toate instalatiile necesaree inceperii imediate a activitatii. Utilitati: current electric trifazic, instalatii de incalzire cu centrala gaz metan si, alternative, cu combustibil lichid, apa din put propriu, precum si record la reteaua de apa potabila a orasului, canalizarea prin fosa septica proprie (exista si avizele de aprobare pt. racordare la reteaua de canalizare a zonei), instalatii proprii de stingere a incendiului, instalatie centralizata de climatizare pt. pavilionul aministrativ, retea de IT, telefonie si radiofonie si instalatii de avertizare la efractie si PSI.
Amplasarea favorabila si cu acces facil din sosea, lipsa restrictiilor de circulatie a camioanelor de mare tonaj (TIR-uri), apropierea de autostrada A2 Constanta (cca.2 km) aduce mari avantaje.
Lotul de teren este in suprafata de 7.540,51 mp impreuna cu constructiile edificate pe acesta (1300 mp), identificate cadastral, au clasificarea zonei urbane de INTRAVILAN.
Terenul are o deschidere pe latura principala (SUD), la sosea, de 71,41 ml iar celelalte 3 laturi sunt in vecinatate cu trei societati comerciale. Accesul se face pe partea sudica ( direct din sosea).
Amplasamentul este imprejmuit pe trei laturi cu gard din B.A.(stalpi + panouri prefabricate) iar latura dinspre sosea are un gard metallic construit din profile vopsite, montat pe o fundatie in elevatie, avand stalpi de H=3,00 m, cu iluminat individual la partea superioara, poarta metalica in doua canate pentru acces auto.
Terenul are in inccinta proprietatii platforma din beton armat pentru circulatia auto, parcare pentru TIR-uri iar pentru clienti are amenajate 6 locuri de parcare auto individuale si 12 locuri pentru salariati.
Semnalizarea vizuala a proprietatii se face cu 3 catarge din fibra de sticla cu inaltimea H=8,00 ml, de care se monteaza steaguri specifice firmei.
Alte detalii pe: trimite email la maria.valeanu@irmar.ro; Tel:0744 685 033


Suprafata (M²): 7541
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: 2001-2010
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari: 4254

Anunţuri asemănătoare