Propietate segmentul compus, cu acceptare plata in rate, BV

  • 340.000Euro
  • Publicat: 04 Aprilie 2018
    • Brasov, Brasov, Morii
Promoveaza Premium

Comision cumparator 0%


ASCENDENT IMOBILIARE
propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate situata in Centrul Istoric al Brasovului, compusa din doua case.
Oferta deschide avantajul adaptarii a atat pentru segmentul rezidential, dar afera posibilitati multiple pentru a fi exploatata / adaptata pentru activitati de turism, ca si spatiu de birouri si alte activitati comerciale.
Cele doua case sunt renovate, iar atentia pentru finisajele si materialele folosite se poate usor remarca.
Imobilul este configurat astfel :
Casa nr. 1: are doua usi de acces din curte, dar si acces cu vitrina stradala, putand fi folosita ca si spatiu pentru activitati comerciale sau ca si spatiu de birouri, after-school, etc. La Parter regasim:
- Intrarea nr. 1 deserveste un spatiu format din doua camere, o incapere principala cu destinatie de spatiu comercial, sau spatiu de birouri, after school, etc care are acces direct din strada, iar cealalta canera, poate fi folosita ca si chicineta, cu acces direct din curte si usa care comunica cu incaperea principala;
- Intrarea nr. 2 deserveste un spatiu format din: un dormitor, o bucatarie, baie si un antreu cu scara interioara pentru acces la etaj.
La Etaj regasim doua incaperi si acces la podul casei, cu o suprafata generoasa.
Accesul la etaj se face doar prin Intrarea nr. 2.
Casa nr. 2, are urmatoarea compozitie:
- La Demisol regasim un spatiu de depozitare si doua incaperi care pot avea destinatie de crama, spatiu de depozitare, etc.
- La Parter regasim un hol de acces cu o zona de receptie, cu acces la scara interioara catre mansarda, doua dormitoare cu baie proprie, o sala de mese cu baie de serviciu si o bucatarie cu camara prorie.
- La Mansarda regasim un antreu generos pretabil pentru activitati de zi si relaxarea, trei dormitoare cu baie proprie, un balcon si un studio, format din dormitor, bucatarie mobilata si utilata, baie si dressing. Studioul ne ofera o panorama splendida catre Muntele Tampa.
Casele sunt renovate recent (2017-2018), folosindu-se materiale de cea mai buna calitate. Instalatiile electrice, sanitare si termice sunt noi. Ambele case au acoperisuri noi, cu tigla ceramica Bramac.
Desigur ca unicitatea ofertei invita la cunoasterea in detaliu.

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 1%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

Consultant dedicat acestei oferte:
Domnul Ioan Cretu
0722.960.632


Detalii si fotografii suplimentare:
www.ascendentimobiliare.ro

Suprafata (M²): 470
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: 1970-1980
Oferta de la: Agentie Imobiliara
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 40

Anunţuri asemănătoare