Vile noi in Complexul Green Corner din Buftea. Promotie.

  • 79.000Euro
  • Publicat: 24 Iulie 2018
    • Buftea, Ilfov, Strada Narciselor
Promoveaza Premium

Vila de vanzare in complexul rezidential Green Corner din localitatea Buftea, situat pe strada Narciselor. Constructii noi 2016-2018. Pret promotional 79.000 Euro pana la sfarsitul lunii Septembrie 2018.
Vila are o suprafata construita la sol de 75 mp, cu o suprafata totala construita de 145 mp, suprafata utila de 120mp. Este amplasata pe un teren de 330 mp, avand o curte libera de aproximativ 250mp.

Vila P+1E este tip duplex, are structura din beton armat, cu inchideri din caramida porotherm, cu tencuiala, este zugravita la alb si urmeaza sa se monteze finisajele interioare. Complexul are 6 vile noi scoase la vanzare recent, dintr-un total de 28 de vile care vor fi finalizate in faza a doua a proiectului.

Compartimentare:
PARTER: living, bucatarie deschisa (se poate inchide, este prevazuta cu geam), birou (sau dormitor), baie, hol, scara interioara din beton
ETAJ: hol, 2 dormitoare, o baie
Vila are o suprafata vitrata foarte mare in zona de parter, geamuri pe casa scarii, dormitoare mansardate cu o inaltime mare a camerelor. Fiecare proprietate va fi delimitata cu gard, cu porti pentru acces auto, fiind prevazut cel putin un loc de parcare in fiecare curte.
VIDEO la https://www.youtube.com/watch?v=fFrL5_CXtZE&t=2s


Suprafata (M²): 120
Camere: 4+
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: dupa 2017
Oferta de la: Agentie Imobiliara
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 3467
Anunturi Imobiliare

Anunţuri asemănătoare