Vila Superba- Constructie Amvic

  • 299.000Euro
  • Publicat: 10 Mai 2017
  • Modificat: 05 August 2017
    • Clinceni, Ilfov, Primaverii 37
Promoveaza Premium

Vila este situata in localitatea Clinceni, jud. Ilfov, este prima constructie in sistem amvic din judetul Ilfov.
Constructia are o suprafata utila de aproximativ 300 mp incluzand o anexa care serveste gradina din spatele casei( anexa complet finisata, care include o baie si o magazie)

Pentru mai multe detalii si fotografii intrati pe:
casa-anticutremurcom.godaddysites.com

Terenul are o suprafata de aprox 1400 mp, cu o deschidere de 18 metri la strada. Vila si gradina din jurul ei este situata in primele doua treimi ale proprietatii, iar in ultima treime este o livada cu pomi fructiferi(ciresi, piersici, meri, peri si pruni)

Vila are la parter un garaj de 4 metri / 12 metri, cu o ilatime de aprox 3,5 metri, unde incap lejer 2 autoturisme. Parterul vilei este un OPEN SPACE de aprox 90 mp, alcatuit din living-room, dinning room, bucatarie. In spatele casei la parter exosta un foisor de lemn de aprox 12 pm, locul perfect pentru recreere in zilele toride de vara. Etajul unu este compus din o camera matrimoniala cu o baie matrimoniala, cu balcon privat, apoi doua dormitoare situate desupra garajului cu o baie intre ele, camera catre spatele casei beneficiind de o terasa de aprox 10 mp. In fata casei la etajul 1 exista un balcon( fara balustrada).

Mansarda este compusa din 3 camere, un living room si doua dormitoare a cate 10 mp fiecare plus o baie generoasa de aprox 12 mp. Scarile interoare sunt finisate cu marmura alba, la fel si glafurile de la toate geamurile vilei. Geamurile sunt in totalitate in sisytem termopan, cu cate 7 camere, fiecare geam cu cate 3 randuri de sticla pentru a asigura o izolatie fonica si termica maxima. Acoperisul este Lindab original nr.4, cel mai performant de pe piata. Sistemul electric al casei este unul facut profesional, vila dispune de tablouri de control pe fiecare nivel.
Vila are sistem de supraveghere video cu infrarosu, 8 camere, poarta de acces auto cu telecomanda( care se deschide inclusiv cand pica curentul).

Materialul din care este facuta casa - AMVIC- asigura o izolatie aproape perfecta termica si fonica, cat si o rezistenta maxima, avand in vedere ca fierul beton este dispus in sistem sah pe toate suprafetele peretilor casei.

Gradina casei asigura un loc perfect pentru recreere, atat in fata casei cat si in spatele ei.

Locuinta dispune de gaze naturale, doua fantani( una in interiorul casei), hidrofor, fibra optica RDS, asfalt la strada + trotuare din dale beton, iluminat public cu becuri LED.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizionati pagina de Face- book : Casa-Anticutremur saupe www.casa-anticutremurcom.godaddysites.com


Suprafata (M²): 300
Camere: 1
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: 2001-2010
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 199
Anunturi Imobiliare

Anunţuri asemănătoare