Vila 5 camere cu piscina si teren 1500 mp in Otopeni

  • 219.000Euro
  • Publicat: 24 Iulie 2018
    • Otopeni, Ilfov, Strada Pasarea Nr 3
Promoveaza Premium

Vila care poate deveni caminul mult visat pentru familia dvs se afla in Otopeni, aproape de liziera Padurii Petresti, in imediata vecinatate a institutului Ana Aslan.
Accesul se face din DN1 pe strada Valea Pasarii, o strada asfaltata, cu vile preponderent noi. Arhitectura vilei este in linii drepte, o fatada impunatoare ce imprima ideea de masivitate.

Gradina care o imbogateste vizual este amenajata cu arbusti decorativi, ajunsi la maturitate. Privind de la oricare dintre geamurile dormioarelor, aceasta amenajare peisagistica ofera o delectare vizuala.

Vila a fost construita in anul 1995 fiind a doua dintr-o serie de 4 vile individuale. Amprenta constructiei la sol masoara 345 mp din totatul de 500 mp ai terenului.

Parte din aceasta suprafata este ocupata de piscina acoperita care se afla in imediata vecinatate a casei in zona de living.

Piscina masoara 40 mp, are o zona generoasa de relaxare, ce poate fi folosita si ca sala de fitness, iar intr-o camera separata exista si o sauna uscata.

Compartimentare parter: living cu semineu si vedere catre piscina si curte, dormitor de oaspeti(sau birou), o bucatarie inchisa, un grup sanitar separat, spalatorie, garaj.

Compartimentare etaj: 3 dormitoare, o baie, un balcon inchis tip sera orientat catre sud si o terasa deschisa aflata in continuarea balconului, desfasurata pe toata suprafata de deasupra piscinei.

Parte dintre finisajele si amenajarile care fac din aceasta vila un camin ideal sunt: piscina acoperita, sauna uscata, teren de basket, foisor cu zona de gratar, curte amenajata peisagistic, si pardoseli din gresie si parchet din lemn masiv, incalzire in pardoseala, tamplarie din lemn masiv unicat si suprafete mari vitrate.
PROMOTIE: Discount 1% pana la sfarsitul lunii Septembrie 2018.
VIDEO la https://www.youtube.com/watch?v=_YDfX6tTDIw&t=3s


Suprafata (M²): 300
Camere: 4+
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: 1991-2000
Oferta de la: Agentie Imobiliara
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 3471
Anunturi Imobiliare

Anunţuri asemănătoare