Vanzare vila D+P+M situata in Centrul Istoric al Brasovului

  • 195.000Euro
  • Publicat: 21 Februarie 2019
    • Brasov, Brasov, Piata Unirii
Promoveaza Premium

Saturn Imob va propune la vanzare o proprietate cocheta situata in Centrul Istoric al Brasovului , reper Piata Unirii , avand un regim de inaltime D+P+M , construita in anii 1982 si renovata in intregime in anul 2010 .
Situata intr-un peisaj aproape rural, proprietatea pe care am ales-o pentru dumneavoastra . astazi, are toate ingredientele care ne plac: arhitectura contemporana, priveliste si lumina naturala , materiale deosebite si nu in ultimul rand, spatiu generos. Cele 4 camere ale proprietatii se desfasoara armonios pe o suprafata utila de 180 mp la care putem adauga si superba terasa din curte , un loc perfect pentru intalnirile cu familia, prietenii sau un loc de joaca idilic pentru copii. Compartimentarea vilei se imparte astfel :
- Demisol ; Bucatarie , dormitor , baie
- Parter ; Living , baie
- Mansarda - 2 dormitoare , baie
Materialele folosite la amenajarea proprietatii si echipamentele sunt de buna calitate.
Construita in 1982 vila a fost pastrata in conditii perfecte. Combinatia reusita de rustic si urban actual dezvaluie vizitatorului suprafete mari tratate neutru si simplu insa cu elemente aristocrate ce vin in completarea ideii de fuziune a elementelor de urban/rustic aducand acele note de comfort si familiaritate specifice ambientelor primitoare si calde .
Familia este o stare de spirit, la fel cum 'acasa' este locul in care ne simtim in siguranta, inconjurati de figuri dragi si lucruri cunoscute.
Proprietatea , este acel loc unde nu va fi absolut deloc greu sa va obisnuiti cu sentimentul de 'acasa', fie ca aveti o familie cu copii sau planuiti sa va intemeiati in curand o familie.
Cu un imens potential pentru a fi transformat intr-un camin primitor, aceasta vila de 4 camere iese in evidenta prin caldura metaforica pe care o transmite celor ce ii calca pragul .
Potentialul proprietatii nu se opreste doar aici, ea putand fi achizitionata si in scop de investitie , datorita zonei unde este amplasata ( la doar 5 minute de Piata Unirii ) poate aduce bugetului dumneavoastra o satisfactie desavarsita .
Proprietatea poate fi a dumneavoastra , pentru modesta suma de 195000 euro .
Pentru programare vizionare sau detalii mai amanuntite puteti suna la numarul de telefon afisat la anunt , sau trimiteti email cu data si ora la care doriti sa vizionati proprietatea .


Suprafata (M²): 180
Camere: 4+
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: 2001-2010
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 20

Anunţuri asemănătoare