VAND CASA

  • 70.000Euro
  • Publicat: 24 Decembrie 2016
    • Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Adrian 172
Promoveaza Premium

VAND CASA sau SCHIMB cu Apartament cu 2 cam+ diferenta
CASA este situata in Drobeta .Turnu .Severin , Str. ADRIAN , zona Kiseleff - Biserica Noua .
Suprafata utila – 75mp , Suprfata construita – 95mp , Teren - 216mp , constructie este din caramida construita in anul 1976 , exista cadastru , unic propietar .

Descriere - Bucatarie , Baie , Terasa , Dormitor , Sufragerie , Hol , Camera de zi , 2 magazii si o anexa pentru centrala termica ( Viadrus ) .

Dotari – geamuri termopan , usi de stejar, parchet din lemn de stejar , baia este dotata cu gresie , faianta si cabina de dus cu instalatie sanitara schimbata , in camera de zi exista aer conditionat , iar incalzirea se face cu centrala viadrus ( lemne,carbune ,paleti), in camere si in bucatarie exista si sobe de teracota , izolatie pe interior (pereti si tavane) , terasa cu parchet si inchisa in termopan , hol cu gresie , ambele scari sunt cu gresie (terasa si hol) , iar izolatia pe interior , termopanele , instalatie electrica este din cupru , gresia si cabina de dus precum si zugraveala sunt facute in anul 2012 si 2013 . Casa are fundatie de beton, este din caramida si are placa de beton iar acoperisul este din tigla de Jimbolia , existand posibilitatea de a se mai adauga etaje , curtea este betonata , existand busteni de vita de vie si gradina si de a se construi garaj in curte .
Se poate racorda la termoficare , existand posibilitatea de conectare si la gaze
Pretul de vanzare casa este de – 70.000 de EURO negociabil , iar schimbul il doresc doar cu apartament cu 2 camere numai la parter sau etajul 1.
Casa se poate vinde si mobilata cu tot ce este in ea .
Telefoane contact - 0741014816 sau 0771241095


Suprafata (M²): 216
Camere: 1
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: 1970-1980
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 216
Anunturi Imobiliare

Anunţuri asemănătoare