RECOMANDARE - Imobil P+1 intabulare 2017 la cheie 3 camere

  • 64.900Euro
  • Publicat: 24 Decembrie 2017
  • Modificat: 07 Decembrie 2017
    • Berceni, Ilfov, Strada Intre Vii 82
Promoveaza Premium

Dezvoltator MYA RESIDENCE in sudul Capitalei la 4.8km de centura Bucuresti

Proprietar propunem spre vanzare o vila superba, exclusiva si cocheta, construita sanatos din caramida porotherm pe cadre de beton armat, calduroasa pe timpul iernii si racoroasa pe timpul verii datorita termoizolatiei de 10cm la exterior insemnand costuri mici de intretinere, pe o fundatie de 90cm si elevatie de 60cm.

Vila se afla situata in centrul comunei Berceni, la cca 5km de Bucuresti, intr-un cartier de vile noi si cu foarte mare liniste.

Curtea ce va confera dreptul familiei dumneavoastra la liniste si relaxare este asezata in spatele casei , accesul facandu-se prin usa din spate a bucatariei , oferindu-va intimitatea necesara completata cu gard de lemn de 2m inaltime.

Sub terasa regasim si un mic beci de cca 4mp betonat complet.

Finisajele de calitate intregesc un imobil placut si modern.Convingeti-va singuri programand o vizionare de luni pana sambata la telefon 0723 569 599 Nicu Catalin.

Ne-am gandit sa va intampinam cu un pret exceptional si real, facand un discount considerabil pe perioada verii, oferta speciala fiind de 64.900€/unitate.(inclus 5% TVA).

Documentatie juridica 2017 individuala : cadastru, intabulare, receptie, certificat de edificare, certificat energetic clasa A.

Bransamente individuale la utilitati : gaze, electricitate, apa (put forat cu hidrofor), canalizare (fosa septica betonata complet).

Detalii si harta locatiei pe myaresidence.ro proiect Mya Residence 3


Suprafata (M²): 87
Camere: 3
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: dupa 2016
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 482
Anunturi Imobiliare

Anunţuri asemănătoare