Podul Florii, 2 case de vacanta in paradis montan, 1700 mp

  • 44.814Euro
  • Publicat: 16 Aprilie 2018
  • Modificat: 17 Mai 2018
    • Runcu, Dambovita, Podul Florii
Promoveaza Premium

La distanta de 110 km de Bucuresti si 30 km de Sinaia, la Runcu, zona Podul Florii, de vanzare o casa de vacanta P+1, precum si o casuta de lemn, situate pe un teren ingradit de 4074 mp, in apropierea muntelui Leaota din lantul muntos Bucegi.

Zona rezidentiala de munte, retrasa, care ofera liniste, aer curat, vegetatie abundenta si este ideala pentru relaxare datorita traficului rutier redus, in conditiile in care accesul este facilitat de drumul recent asfaltat, cu retea de iluminat public. Localitatea Runcu, prin grija autoritatilor locale, este impanzita de camere publice de supraveghere iar infractionalitatea este redusa.
In vecinatate se afla case si vile, precum si padure. Vecini de calitate.
Retea de electricitate in ambele case, retea gaze la poarta, retea upublica de alimentare c apa potabila din captare de izvor, consum de apa necontorizat, poate fi alimentata si o piscina, fara grija cheltuielilor. Zona este sigura, fara inundatii, fara alunecari de teren si adapostita impotriva furtunilor. Terenul este ferm, stancos.

Casa cu etaj are izolatie termica, fundatia si peretii, din piatra, au grosimea de aproape un metru. Are 3 camere la etaj, bucatarie si camara subterana la parter.
A doua casa este o constructie specific munteneasca, a fost restaurata si este in prezent locuibila. Are 44 mp, fundatie din blocuri de piatra cioplita, pridvor din lemn. Se compune din 3 incaperi, din care 2 incalzite cu soba. Beci cu peretii ziditi din piatra, in care exista un ochi de apa de izvor, cu nivel regularizat, ca sursa alternativa de alimentare cu apa.
Magazie din piatra, 2 nivele, 35 mp, situata la frontul stradal.
Unic proprietar, schita cadastrala la zi, Carte Funciara.
Pe teren exista livada, faneata si albia unui fost helesteu,, de aprox. 350 mp luciu de apa, care poate fi curatata, consolidata si reamenajata sau transformata in sera cu terase sau in piscina. Teren total, 4074 mp., cu inclinatii diferite, dispus pe trei platouri, intabulat, parcelat in doua loturi .
Proprietatea este complet ingradita, fiind perfecta pentru infiintarea de culturi sau plantatii ecologice.
Pretul este de 11 euro pe mp, negociabil, se accepta schimburi cu auto euro 4, constructiile se includ in pretul terenului.
Tel. 0722.918.958, Daniel.


Suprafata (M²): 1700
Camere: 4+
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: 1970-1980
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 72
Anunturi Imobiliare

Anunţuri asemănătoare