Duplex 4 camere,120mp utili,curte 180 mp -Direct proprietar

  • 82.000Euro
  • Publicat: 30 Ianuarie 2019
  • Modificat: 23 August 2019
    • Bragadiru, Ilfov, Strada Crisul Repede Nr. 25
Promoveaza Premium

Vanzare casa tip duplex,situata pe strada asfaltata- Crisul Repede nr.25, aflata exact la intrarea in Bragadiru din Sos Alexandriei (10 m de Bucuresti) - intersectie cu strada Celofibrei.
Casa este contruita in 2019 din structura pe cadre de beton armat, caramida Soceram si izolata cu polistiren de 10 la exterior. Este conectata la reteaua de utilitati: curent electric, apa curenta,fosa septica si gaze naturale. Se vinde la cheie, complet finisata,cu finisaje de calitate incluzand: tamplarie termopan Veka, faianta, gresie, parchet, usi, centrala proprie de gaze Bosch, calorifere si instaltii Romstal.
Locuinta dispune de 120mp utili si 180 mp curte libera si loc de parcare,cu acces atat in fata, cat si in spate. Este impartita astfel: la parter are living mare, scara interioara, baie, bucatarie si o camara,iar la etaj dispune de 3 dormitoare, baie si balcon. Tva de 5% inclus in pret.
Exista statie de RATB la intrarea din Sos. Alexandriei iar drumul pana la piata Unirii dureaza cam 20-25min. Se accepta orice modalitate de plata, acte la zi,mutare rapida!


Suprafata (M²): 120
Camere: 4+
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: pana 1970
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari: 12435

Anunţuri asemănătoare