Casa Predeal

  • 82.000Euro
  • Publicat: 05 Iunie 2019
    • Predeal, Brasov, Str. Trei Brazi Nr. 66 Predeal
Promoveaza Premium

Proprietar are placerea de a va prezenta, in vederea achizitiei, o vila duplex ( 4 ), care se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detalii cu care a fost construita. Finisajele sale, de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de gradina proprie incantatoare, spatiile de parcare si curtea generoasa, spatiu pentru foisor si gratar profesional.
Putem spune ca exista o mica padure in propria curte.

Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent trifazic, fosa septica, gaz, centrala termica pe gaz, calorifere ,internet wireless, cablu TV.

La parter, este compusa dintr-un hol, living generos cu deschidere peste el cu scara interioara, chicineta si un dormitor , baie de servici , in timp ce etajul contine alte trei dormitoare si o baie cu cada.

Culorile folosite sunt calde; materialele alese pentru finisaje - naturale si elegante. Usa intrare securizata din metal , geamuri termopan cu sticla termoizolanta.
Proprietatea se vinde exact in forma in care este prezentata in fotografii, mobilata si utilata la cheie.
Electrocasnice mici si mari de calitate, televizor in living si unul din dormitoare , frigider cu congelator, , aragaz si toaster.
Practic, vi se pune la dispozitie un camin, fara stresul amenajarii lui.
In jurul proprietatii se gasesc alte loturi de teren si vile. Zona nu este aglomerata, ci ofera tot confortul necesar traiului linistit al unei familii care doreste sa-si petreaca vacantele la multe in aer curat .

Aflata putin mai sus de Cabana Vanatorilor, langa Hotelul Cota 1200 pe strada Trei Brazi , cu o priveliste de vis din ambele balcoane ale dormitoarelor. Numeroase supermarketuri, magazine, benzinarii si farmacii sunt la mica distanta, cu masina.
Asadar, va asteptam la vizionari! Cu siguranta, o sa va placa!!!
Pretul este usor negociabil!!


Suprafata (M²): 280
Camere: 4+
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: 2001-2010
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari: 6489

Anunţuri asemănătoare