Vand ap.2 camere Bucurestii Noi-zona Pod Constanta-an 2009

  • 74.000Euro
  • Publicat: 10 Mai 2018
    • Sector 1, Bucuresti, Strada Prahova Nr.5
Promoveaza Premium

Vand apartament de 2 camere-bonus mobila de bucatarie si aer conditionat, Etaj 7/8, toate actele la zi, disponibil imediat. Amplasament in Bucuresti, Sectorul 1, Bucurestii Noi- strada Prahova nr.5 langa Mega-Image Pod Constanta,la 5 minute de statia metrou Jiului, la 3 minute de statii tramvaie, autobuze, trolee. .
Acces usor in zona de nord a Bucurestiului, Piata Presei Libere,Soseaua de centura si aeroportul Otopeni.
Bloc construit in anul 2009, termoizolat, cu tamplarie pvc cu geam termoizolant, finisaje vopsea lavabila, parchet,gresie, faianta.Supraveghere video a scarii si videointerfon in apartament.
Lliving tip open-space cu bucataria mobilata si utilata in mod personalizat.Balconul este mare si inchis cu tamplarie PVC cu geam termoizolant, ofera o panorama frumoasa si deschisa asupra zonei de nord a Bucurestiului. Usa de la intrare este de tip Mega, metalica. Finisajele sunt de calitate, apartamentul este curat.
Apartamentul este complet contorizat si are centrala termica proprie. Consum mic iarna , apartamentul nu are pereti laterali exteriori( se invecineaza cu celelalte apartamente din bloc). Scara curata,liniste,vecini tineri.
Pentru detalii suplimentare si vizionari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0722 23 73 32. Persoana contact Adina Dinu


Suprafata (M²): uitila 52 mp, construita 70 mp
Camere: 1
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Etaj: 7
Anul constructiei: 2001-2010
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 3265
Anunturi Imobiliare

Anunţuri asemănătoare