PF vand ap 3 camere la cheie pe Calea Dorobantilor

  • 116.000Euro
  • Publicat: 07 Iulie 2017
  • Modificat: 09 Septembrie 2017
    • Cluj-Napoca, Cluj, Calea Dorobantilor
Promoveaza Premium

Persoana fizica vand apartament cu 3 camere, 2 bai, 1 balcon (inchis termopan si izolat) la etaj intermediar "la cheie" cu diverse anexe si facilitati. Ap. este finisat in stil unic, complet mobilat (dormitor si living noi noute), utilat, CT, masina de spalat, frigider noi, plus acces anexe bloc (spait, beci, spatiu tehnic/garaj biciclete, uscatorie). Se preteaza datorita zonei pentru: investitie pe termen mediu si lung (pretul in zona va exploda, plus un parking si un parc nou in curand) sau pt inchiriere intre 450-600 E. Ap. este foarte solid facut antiseismic, calduros iarna si racoros vara, sub parchetul melaminat exista si parchet masiv de stejar (scump si valoros).
Se ajunge cam oriunde in 15 minute de mers pe jos, totul este aproape: centrul, Iulius Mall, cart Gheorgheni, piata, parking, centre de afaceri, statie de autobuz etc. Merita vazut si nu trebuiesc alte investitii pentru al locui, motivul vanzarii este personal!.

Puncte tari: - mutare fara batai de cap si investitii, - 1 loc parcare platit + parcari libere in spate, - zona centrala/semi-centrala, - toate facilitatiile si utilitatiile in jur. - foarte spatios, - investitie, - lipsa vecini multi.

Puncte slabe: - mobila bucatarie, - impresia unora ca doar blocurile noi sunt bune si au acte in regula.


Suprafata (M²): 78
Camere: 3
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Etaj: 5
Anul constructiei: 1981-1990
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 175
Anunturi Imobiliare

Anunţuri asemănătoare