Clasa LUX, Imobil pe 120mp, integral mobilat si utilat

  • 88.600Euro
  • Publicat: 11 Februarie 2019
    • Brasov, Brasov, Racadau
Promoveaza Premium

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE materializata printr-un apartament de doua camere situat in cartierul verde al Brasovului - Racadau.
Proprietatea se prezinta pe o compozitie luminoasa si se desfasoara pe o suprafata de 120mp construiti, astfel: living, spatiu servit masa, bucatarie, dormitor, baie, terasa de 40mp si spatiile auxiliare.
Imobilul dispune de imbunatiri gen: centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta etc. fiind constructie noua.
Apartamentul se afla in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes local: scoala, gradinita, centru comercial, mijloace de transport, parc etc.
Pentru cei ce doresc un camin special, ce deschide avantajul personalizarii
intr-o zona linistita si in acelasi timp la 5 minute de Centrul Brasovului, acesta oferta intra in categoria SPECIAL.
Proprietatea impresioneaza cu farmecul sau individual , reflectand faptul ca proprietarul actual a pus in evidenta, prin profesionalism, compozitia sofisticata a prorietatii, dand accentul potrivit incaperilor moderne si generoase, materializata intr-o inalta calitate a finisajelor, ce poate fi remarcata in cele mai mici detalii.
Una dintre principalele atractii ale acestei proprietati este o combinatie eleganta de finisaje in tendita care poate fi remarcata in orasele trend-settere in materie de design interior, care completeaza excelent cotidianul, aducand un strop de glamour.
Completeaza oferta terasa deosebita si spatioasa care se desfasoara pe intreaga lungime a apartamentului si care dispune de o priveliste impresionanta.

Consilier dedicat acestei oferte:
Doamna Larisa Ciocan
0762623127

Detalii , fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive
www.ascendentimobiliare.com


Suprafata (M²): 75
Camere: 2
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Etaj: parter
Anul constructiei: 2001-2010
Oferta de la: Agentie Imobiliara
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari: 6011

Anunţuri asemănătoare