APARTAMENTE DE LUX IN VILA MODERNA CU PARC SI PISCINA

  • 87.500Euro
  • Publicat: 20 Aprilie 2018
    • Tunari, Ilfov, Strada Teiului Nr. 23-25
Promoveaza Premium

•Parcul Rezidential Tei (www.parcultei.eu) este un proiect rezidential privat, care este in curs de dezvoltare intr-o zona verde si linistita, in partea de nord a Bucurestiului, pe strada Teiului nr. 23-25-27 ( de aici si numele de Parcul Rezidential Tei), in Comuna Tunari, Judetul Ilfov.

•In cadrul acestui proiect vor fi construite 8 imobile (in loc de 9 asa cum era planificat initial), 3 apartamente de lux in fiecare imobil, un apartament cu 3 cameere la parter si etajul 1 si un apartament cu 2 camere la etajul 2 retras.

•Pe fiecare nivel va fi un singur apartament.

•Apartamentele cu 3 camere de la parter si etajul 1 vor fi compartimentate astfel: hol, dormitor mic, dormitor mare, baie, wc, spatiu tehnic si depozitare, living cu bucatarie deschisa integrata in ansamblu, semineu pe lemne in living, terasa spre sud.

•Apartamentul de la etajul 2 retras va fi cu 2 camere compus din hol, dormitor mare, baie, spatiu tehnic si depozitare, living cu bucatarie deschisa integrata in ansamblu, semineu pe lemne in living, terasa spre sud.

Pentru a crea o ambianta si atmosfera de "home sweet home", am renuntat la un imobil pentru a integra un parc cu piscina, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, mini-bar de zi, gratar, mese pentru organizarea de evenimente de familie (onomastici, evenimente matrimoniale, absolviri etape educationale, etc).

•2 locuri de parcare au fost prevazute pentru apartamentele cu 3 camere de la parter si etajul 1 si 1 loc de parcare pentru apartamentul de la etajul 2.

•Pentru fiecare apartament, va fi amplasat, pe acoperisul fiecarui imobil, un sistem solar fotovoltaic de 1,5kw si un boiler solar/termic sub presiune de 100l. Practic, in zilele insorite, aceste sisteme vor genera economii de 100% din costurile necesare pentru energie.

•Imobilele vor fi construite intr-un regim riguros din punct de vedere calitativ, atat componentele ascunse cat si cele la vedere: structura de rezistenta foarte solida calculata pentru conditii seismice extreme, peretii din caramida eficienta termic de 300mm grosime vor fi dublu izolati, atat la exterior cu polistiren de inalta densitate de 100mm cat si la interior cu vata minerala de 50mm placata cu 2 panouri din gips-carton (rigips) iar acoperisul va avea o izolatie termica din polistiren de inalta densitate de 200mm.
Echipamentele sanitare si finisajele vor fi alese dintr-o gama de produse de lux din import iar echipamentele si instalatiile termice sanitare vor fi din gama celor mai moderne si fiabile tehnologii.

•Lucrarile au inceput in luna septembrie 2017 si vor fi complet finalizate in 2018.


Suprafata (M²): 130
Camere: 3
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Etaj: 1
Anul constructiei: dupa 2017
Oferta de la: Proprietar
Website: www.parcultei.eu
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 4906

Anunţuri asemănătoare