Apartamente cu 2 si 3 camere / Prel Ghencea-Sos Alexandriei

  • 46.000Euro
  • Publicat: 16 Noiembrie 2017
    • Sector 6, Bucuresti, Strada Diamantului 92-94 / Bragadiru
Promoveaza Premium

Proiectul Diamond Houses & Apartmens se afla intre Sos. Alexandriei si Prelungirea Ghencea pe strada Diamantului nr 92-94. Arhitectura exterioara este una moderna iar compartimentarile interioare ofera suprafete decente cu preturi cuprinse intre 46000 euro si 56.950 euro.

Blocurile noastre sunt special gandite sa ofere intimitate. Pe fiecare scara sunt cate doua apartamente / etaj ceea ce presupune o interactiune cat mai mica cu ceilalti vecini. Apartamentele de la parter au fiecare cate o curte interioara de aproximativ 50 mp iar cele de la etajele 3 si 4 beneficiaza de o terasa cu o vedere foarte frumoasa.

Constructia este formata din beton B400, otel beton si caramida Porotherm (nu exista compartimentari din rigips). La exterior se aplica sistemul de izolatie Austrotherm 10 cm iar tamplaria din PVC de la Salamander cu 7 camere. Fiecare client isi poate amenaja apartamentul, dupa preferinte, in functie de bugetul acordat. Pentru fiecare apartament exista un loc de parcare delimitat.

Constructia beneficaza de toate utilitatile, drumul de servitute va fi betonat iar accesul va fi restrictionat prin montarea unei bariere de acces auto.


Suprafata (M²): 60
Camere: 2
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Etaj: 3
Anul constructiei: dupa 2016
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 221
Anunturi Imobiliare

Anunţuri asemănătoare