Apartament nou lux 3 camere Aviatiei in Complex Metropolis

  • 200.000Euro
  • Publicat: 20 Septembrie 2018
    • Sector 1, Bucuresti, Aviatiei
Promoveaza Premium

Apartament nou, nelocuit, finisaje lux, complet mobilat si utilat cu obiecte si echipamente de calitate superioara.

Acest apartament spatios si luminos este situat in bloc nou din 2015 in zona Aviatiei, complexul rezidential Metropolitan, se vinde impreuna cu un loc de parcare in garajul subteran si o boxa de depozitare.

Apartamentul are o suprafata utila totala de aproximativ 100 mp si o terasa de 13 mp, 3 camere si 2 bai (dintre care una cu cada). Terasa are o panorama frumoasa si deschisa catre zona de nord, nefiind obstructionata de alte imobile.

Viitoarea ta locuinta se afla la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Aurel Vlaicu si Mall Promenada. Este situat in zona rezidentiala adiacenta dezvoltarilor de birouri din Nordul Bucurestiului.

Amplasamentul este ideal, cu acces facil la toate mijloacele de transport in comun, supermarket, piata, restaurante, cafenele, sali de fitness, cluburi, parcul Herastrau este la 15-20 minute de mers pe jos.

Aceasta proprietate este o oportunitate foarte buna si pentru investitie, zona fiind extrem de dinamica in ceea ce priveste inchirierile pentru expati si pentru cei care lucreaza in nord.


Suprafata (M²): 100
Camere: 3
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Etaj: 7
Anul constructiei: 2010-2017
Oferta de la: Agentie Imobiliara
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari: 5475

Anunţuri asemănătoare