Aparatorii Patriei, apartament 2 camere, 34 mp

  • 25.500Euro
  • Publicat: 08 Martie 2019
    • Sector 4, Bucuresti, Alea Moldovitei Nr. 5, Bl. C5
Promoveaza Premium

Aparatorii Patriei, apartament 2 camere, 34 mp, balkon, construit 2012, gresie, faianta, parchet, izolata exterior, centrala, obiecte sanitare, zona linistita, aproape metrou, direct dezvoltator


Aparatori Patriei, Str. Aleea Moldovitei Nr 5 Bl. C5, imobil nou, apartament 2 camere, 34.5 mp, balcon, constr. 2012, gresie, faianta, parchet, usa metalica, izolata ext., centrala proprie, la mansarda, 5 min. metrou statia Aparatori Patriei, Str. Aleea Moldovitei Nr 5 Bl. C5, tel: 0747 175 857, taierling@hotmail.com

In partea de jos a mansardei se gaseste livingul cu bucatarie open space de 15.2 mp , balcon de 3.5 mp, iar in partea de sus se afla dormitorul de 10.4 mp si baie de 2.7 mp

Lucrarile au fost desfasurate in deplina legalitate iar avizele si autorizatiile necesare pentru intabularea apartamentelor au fost eliberate de catre primaria de sector si inspectoratul de stat in constructii , de asemenea acestea supervizand calitatea si executia lucrarii.

Descrierea Constructiei:
1) Structura de rezistenta – beton armat.
2) Peretii exteriori: in partea de jos si in partea de sus sunt din BCA iar la partea de sus peretele exterior este format din lemn,folii,OSB, rigips, fiind izolat cu celuloza expandata.
3) Peretii interiori de compartimentare : in partea de jos BCA, in partea de sus lemn,folii,OSB, rigips, fiind izolat cu celuloza expandata.
4) Acoperis : Structura acoperisului este din lemn fiind acoperit cu tabla din otel vopsita in camp electrostatic tip lindab iar sarpanta este izolata cu celuloza expandata .
Exteriorul blocului este izolat termic cu polistiren de 10 cm, fiind aplicata si tencuiala decorativa .

Apartamentele se afla intr-o zona rezidentiala linistita, la 7 minute de mers pe jos de la statia autobus, 8 minute pana la statia de metrou Aparatorii Pariei (statia de autobus pe langa), Universitatea Spiru Haret (6 minute pe jos) si Scoala nr. 93 (4 minnute pe jos), Spitalul Clinic Dr. Alexandru Obregia, spitalul clinic de urgenta PROF. DR. BAGDASAR-ARSENI , Farmacie, Banca BRD, Banca Transilvania (10 minute pe jos), Banca Internationala Romana (8 minute pe jos), Posta Berceni, FAN Curiero Express, Ada Market, Statie de combustibil (MOL)


Suprafata (M²): 34,5
Camere: 2
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Etaj: 5
Anul constructiei: 2010-2017
Oferta de la: Proprietar
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari: 5810

Anunţuri asemănătoare