Casa noua, moderna si luminoasa, Ghimbav, Brasov

  • 400Euro
  • Publicat: 12 Aprilie 2018
    • Brasov, Brasov, Ghimbav
Promoveaza Premium

ASCENDENT IMOBILIARE


propune spre inchiriere o EXCLUSIVITATE materializata printr-o casa noua, moderna, finalizata in anul 2017, situata in cartierul Florilor al orasului Ghimbav - zona rezidentiala de vile.

Proprietatea este structurata astfel: la parter se regaseste garajul si camera tehnica unde se afla si centrala termica, avand o suprafata de 24 metri patrati.
Etajul este compus din  2 dormitoare, bucatarie  utilata/mobilata modern si living amenajate open-space, grup sanitar si terasa.
Suprafata utila este de 75 metri patrati + 29 metri patrati terasa.
Compartimentarea este facuta in asa fel incat mareste vizibil spatiul si sporeste luminozitatea, casa avand soare si lumina naturala pe tot parcursul zilei.
Accesul la etaj se face din curtea din fata prin intermediul unei scari interioare.


Proprietatea dispune de toate imbunatatirile printre care amintim apa curenta, canalizare, gaz, energie electrica, centrala termica proprie, parchet, termpane, interfon, etc.
Este mobilata si utilata partial, dupa cum se poate observa si in fotografii, bucataria dispunand de frigider si congelator, plita, cuptor si masina de spalat vase.

Terasa generoasa poate fi locul ideal pentru servit cafeaua dimineata sau de relaxare dupa o zi de plina, beneficiind de intimitate si de o priveliste deosebita spre masivul Piatra Craiului si Magura Codlei.

De asemenea, proprietatea dispune pe langa curtea din fata ( 25 metri patrati) si de o gradina proprie cu spatiu verde situata in spatele casei, cu o suprafata de 175 metri patrati unde te poti desfasura in voie.

Proprietarul doreste o perioada de inchiriere de minim 1 an cu posibilitate de prelungire, iar ca si disponibilitate de intrare in proprietate vorbim de o saptamana.

Consultant dedicat
Catalin Colceru
Tel: 0755953310


Detalii , fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive :
www.ascendentimobiliare.ro 


Suprafata (M²): 75
Camere: 3
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Anul constructiei: 2010-2017
Oferta de la: Agentie Imobiliara
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari 80

Anunţuri asemănătoare