Apartament modern, in apropierea padurii, Brasov

  • 390Euro
  • Publicat: 11 Ianuarie 2019
    • Brasov, Brasov, Racadau
Promoveaza Premium

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre inchiriere o EXCLUSIVITATE materializata printr-un imobil din segmentul LUX, situat in complexul rezidential Tampa Gardens, avand o priveliste splendida asupra orasului.
Proprietatea se desfasoara pe o compozitie decomandata, avand o suprafata utila de 57m2 si se prezinta pe urmatoarea configuratie: living generos care beneficiaza de multa lumina naturala, cu o cromatica ce subliniaza eleganta acestuia, la comun cu bucataria open space mobilata si utilata complet, dormitorul intim , baia moderna prevazuta cu cada, holul de intrare si terasa cu o suprafata de 17 m2 de unde te intampina o priveliste minunata asupra orasului si a padurii.
Apartamentul dispune de toate imbunatatirile dintre care amintim termopane, parchet, centrala proprie, videointerfon, sistem de alarma. aer conditionat, etc. Se inchiriaza mobilat si utilat complet exact cum se vede in poze, mobilierul si electrocasnicele fiind toate de calitate superioara.
Alte avantaje pe langa eleganta si bun gust, sunt constituite de privelistea de invidiat si de faptul ca acest apartament dispune si de 1 loc de parcare.
Se doreste ca perioada de inchiriere sa fie de minim 1 an cu posibilitate de prelungire. Preferabil fara animale de companie.

Se ofera flexibilitate.

Consilier dedicat acestei oferte
domnul Catalin Colceru
Tel: 0755953310

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro


Suprafata (M²): 57
Camere: 2
Gaz:
Electricitate:
Apa:
Canalizare (fosa septica):
Etaj: 2
Anul constructiei: 2001-2010
Oferta de la: Agentie Imobiliara
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share Tumblr

Distribuiti cu amicii dumneavoastra !

Vizualizari: 2872

Anunţuri asemănătoare