Anunturi Imobiliare Chirie la apartamente

Chirie la apartament Bucuresti

Chirie la apartament

De la cât pornesc chiriile pentru două camere în marile orașe 

În mod interesant, nu Capitala are cele mai mari prețuri de pornire.

Ca și la vânzare, pe segmentul închirierilor de apartamente cele mai căutate rămân unitățile locative cu două camere. O analiză realizată de Imobiliare.ro pe baza ofertelor listate pe portal relevă că, în marile orașe, pretențiile proprietarilor pornesc chiar de la mai puțin de 200 de euro pe lună.

chirie la apartament Romania

chirie la apartament Romania

Chirie la apartament În București, un apartament cu două camere confort 2, situat în zona Valea Oltului-Drumul Taberei, are un preț cerut de 170 de euro pe lună. Locuința este situată la etajul șase dinzece al unui bloc vechi, are o suprafață utilă de 37 de metri pătrați și se închiriază nemobilată.

Tot de la 170 de euro pe lună pornesc prețurile și în Brașov. Cu atât poate fi închiriată o locuință bicamerală în zona Noua – aceasta este semidecomandată, complet mobilată și utilată și se află amplasată la etajul trei din patru.

Chirie la apartament În Cluj-Napoca, cel mai ieftin apartament disponibil spre închiriere are un preț cerut de 200 de euro pe lună, pentru o suprafață utilă de 34 de metri pătrați. Locuința este semimobilată și este situată la etajul întâi (din patru) al unui bloc din 1980.

Chirie la apartament În Timișoara, zona Steaua, un apartament complet mobilat și utilat are o valoare de listare de 200 de euro pe lună. Locuința are 40 de metri de metri pătrați utili și este situată la parterul unui bloc cu patru etaje.

Chirie la apartament În Constanța, chiriile pe segmentul apartamentelor cu două camere pornesc de la 160-170 de euro pe lună. Acesta din urmă este prețul cerut de proprietarul unei locuințe din zona Energia, nemobilată și cu o suprafață utilă de 53 de metri pătrați.

Chirie la apartament  În Iași, zona Păcurari, proprietarul unei locuințe decomandate, cu două camere, solicită o sumă de 200 de euro pe lună. Aceasta dispune de o suprafață utilă de 54 de metri pătrați, este situată la etajul șase (din opt) și este nemobilată.